Megérkezett az LG Artcool design klíma

A gyártó a klímaberendezés megalkotásánál 3 fő szempontot vett figyelembe. Teljesítmény Design Kényelem.
Ezek jellemzik az új LG Artcool készüléket. Slim kialakítása kecses vonalakat kölcsönöz a klímának, így egy modernül berendezett nappali megfelelő darabja lehet.

A készüléket a kifinomult luxus és sötét tónusok jellemzik ,  az előlapja fekete tükörrel és kerettel van elkészítve amely egy különleges eleganciát ad a klímaberendezésnek.

A külső kiemelkedő stílusjegyek melett egy nagyon magas belső technikai háttér is jellemzi a split klímát. WI-FI csatlakozásánák és az LG SmartThinQ applikációnak köszönhetően okostelefonról vagy akár tabletről is vezérelhetjük a készüléket. Ennek köszönhetően hazaérkezésünkkor kellemes idő és gyönyörű látvány fogad minket.

Az LG Artcool ionizálóval szerelt, melynek köszönhetően semlegesíti a levegő szennyeződéseit és megszünteti a kellemetlen szagokat. Négyirányú légterelésének köszönhetően egyenletesen oszlatja el a kiáramló légáramot, így egyenletes hőmérsékletet teremt az egész helyiségbe.

Üres rovat.
Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.