Klima beszerelés és karbantartás

Klímaberendezések telepítése és karbantartása 

Klímaszerelés:

Általunk értékesített klíma telepítése 2 méter csövezésig : 49 900 Ft +Áfa

2 méter csövezés felett:                                                             5000 Ft/m +Áfa

Kültéri tartó konzol (amennyiben szükséges)                        5000 Ft +Áfa

Az ár tartalmazza :

  • A kiszállást és a helyszíni felmérést
  • Egy fal áttörését (55mm átmérőjű)
  • Kültéri és beltéri egység felszerelését
  • Elektronikus bekötést
  • Klímacsövezést 2 méter távolságig
  • Kondenzvíz gravitációs elvezetését


Kérje ingyenes helyszínfelmérést kollegáinktól!
 

A klímaberendezések beszerelése során klímaszerelőink a legnagyobb gondossággal járnak el, kedvezve a bútorok védelmével, a szakszerű munkavégzésen keresztül, egészen a klíma beszerelését követő takarításig. Aklímakészülék szakszerű üzembehelyezése a klímaberendezés hosszú élettartamának és kifogástalan működésének alapfeltétele. A klímakészülék átadása után, munkatársaink részletes felvilágosítást adnak a készülék helyes használatáról, és segítenek az egészséges klimatizálás első lépéseiben.

 

Gondoskodjon még nyár előtt a klíma berendezés beszereléséről!

klíma berendezés beszerelésManapság egyre több ember dönt a klíma berendezés beszerelése mellett otthonra vagy az irodába, hiszen a készülék a legnagyobb kánikulákat is segít átvészelni. Jellemző a telepítéssel kapcsolatban, hogy a többség hajlamos az utolsó pillanatokat megvárni, vagyis csak akkor kérik szakértő segítségét a klíma berendezés beszereléséhez, ha már beköszöntött a 30 oC körüli nappali hőmérséklet.

Az, hogy ennyi ideig halogatják az emberek a készülék telepítését, egyáltalán nem előnyös, hiszen főszezonban a szakemberek rendkívül terheltek, így nem biztos, hogy rövid időn belül ráérnek a berendezések beszerelésére. Ha Ön időben szeretne gondoskodni a klíma berendezés beszereléséről, keressen bennünket a tavasz folyamán!

A szezon előtti telepítéssel Ön csak jól járhat! Amint beköszönt a forróság, máris használatba veheti a készüléket, ennek köszönhetően nem kell napokon, vagy akár heteken át elviselnie a hőséget a berendezés hiánya miatt.

Legyen Ön előrelátó, gondoskodjon mihamarabb a klíma berendezés beszereléséről, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.