Információk

A klíma kiválasztása A klíma kiválasztása
Cégünk csak és kizárólag olyan klímaberendezések vásárlásást ajánlja, melyekkel jók a tapasztalataink, melyekkel szeretünk dolgozni és a legfontosabb, hogy az ügyfeleinknek jó tapasztalataik voltak a készülékekkel.
Tovább
Amit a hőszivattyúkról tudni kell Amit a hőszivattyúkról tudni kell
A hőszivattyúknak több változata is létezik, a legelterjedtebb a levegős hőszivattyú, ami egy kültéri egységet jelent a szabad térben, a beltéri egység hőcserélője meleg vizet állít elő, rácsatlakozva a lakásban már meglevő fűtési rendszerre.
Tovább
A klíma és a napelem kapcsolata A klíma és a napelem kapcsolata
A klímával történő fűtés nagy előnye, hogy független a már meglevő fűtési rendszertől, olcsóbb és egyszerűbb a működtetése más alternatívákhoz viszonyítva és a szükséges villanyáramot akár Ön is megtermelheti napelemek segítségével.
Tovább
Klímával történő fűtés Klímával történő fűtés
A mai napig léteznek tévhitek az inverteres klímák működését illetően. Az egyik közkeletű tévhittel ellentétben, nem fűtőszál melegíti a levegőt a klímákban, hanem hőszivattyú készíti a meleget a klímában lévő hűtőközeg összesajtolásával és kitágulásával. Fűtő üzemmódban belül képződik a meleg, a kinti hőcserélőt pedig a készülék fogja hűteni.
Tovább
A klímaberendezések működési elve A klímaberendezések működési elve
A legismertebb osztott (split) rendszerű klímák egy beltéri és egy kültéri egységből állnak. Az egységeket a falon keresztül rézcsövek kötik össze, melyeken keresztül egy hűtőközeg áramlik.
Tovább
Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.