Információk

A klímakarbantartás meghosszabbítja klímája életét! A klímakarbantartás meghosszabbítja klímája életét!
A modern klíma sok mindenre képes: hűteni-fűteni, beprogramozható, és hosszú távon is nagy teljesítményt produkál; karbantartás nélkül azonban mindezek a funkciók mit sem érnek. A klímakarbantartás minden készülék esetében olyasmi, amit nem lehet mellőzni, de az ideális az, ha évente kétszer megtörténik, és a későbbiekben nem lesz gond vele.
Tovább
Klima beszerelés és karbantartás Klima beszerelés és karbantartás
Klímaberendezések beszerelése során klímaszerelőink a legnagyobb gondossággal járnak el, kedvezve a bútorok védelmével, a szakszerű munkavégzésen keresztül, egészen a klíma beszerelését követő takarításig.
Tovább
A klíma karbantartása A klíma karbantartása
A klímaberendezések működésük során igen nagy mennyiségű szennyeződést szívhatnak magukba. Belső egységeikben szűrők és ionizátorok találhatók melyeknek szerepe a különféle szennyeződések, pollenek, házi por és atkák kiszűrése a levegő tisztaságának megőrzése céljából.
Tovább
Hol vásároljunk klímaberendezést? Hol vásároljunk klímaberendezést?
A webáruházak egyre inkább kezdik elfoglalni a piacot és a kényelmes otthonról rendelés és a termékek házhoz szállítása egyre inkább arra ösztönzi az embereket, hogy ez a módszer mellett döntsenek.
Tovább
A klíma kiválasztása A klíma kiválasztása
Cégünk csak és kizárólag olyan klímaberendezések vásárlásást ajánlja, melyekkel jók a tapasztalataink, melyekkel szeretünk dolgozni és a legfontosabb, hogy az ügyfeleinknek jó tapasztalataik voltak a készülékekkel.
Tovább
Amit a hőszivattyúkról tudni kell Amit a hőszivattyúkról tudni kell
A hőszivattyúknak több változata is létezik, a legelterjedtebb a levegős hőszivattyú, ami egy kültéri egységet jelent a szabad térben, a beltéri egység hőcserélője meleg vizet állít elő, rácsatlakozva a lakásban már meglevő fűtési rendszerre.
Tovább
Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.