Információk

Mi a multi klíma? Mi a multi klíma?
Biztosan Önnel is előfordult már hogyha több helyiséget szeretne klimatizálni, akkor nem szeretne sok kültéri egységet látni kint a falán. Ezáltal a klíma berendezés-gyártók szinte mindegyike gyárt már úgynevezett multi készülékeket.Ezek 1 kültériből és több ( 2,3,4 vagy akár 5 ) beltéri egységből állnak. A beltériek a mono klíma készülékekhez hasonlóan különállóan szabályozhatók.
Tovább
Mi a split klíma? Mi a split klíma?
A split klíma olyan légkondicionáló készülék, melyet két részre, kültéri és beltéri egység(ek)re osztottak. A beltéri egységben csak az elpárologtató, a belső ventillátor, a légszűrők és a vezérlő elektronikák kaptak helyet, míg a kültéri egység tartalmazza a nagyobb, zajt keltő, teljesítményért felelős összetevőket. (kondenzátor ventillátora, kompresszor, stb).
Tovább
A klímakarbantartás meghosszabbítja klímája életét! A klímakarbantartás meghosszabbítja klímája életét!
A modern klíma sok mindenre képes: hűteni-fűteni, beprogramozható, és hosszú távon is nagy teljesítményt produkál; karbantartás nélkül azonban mindezek a funkciók mit sem érnek. A klímakarbantartás minden készülék esetében olyasmi, amit nem lehet mellőzni, de az ideális az, ha évente kétszer megtörténik, és a későbbiekben nem lesz gond vele.
Tovább
Klima beszerelés és karbantartás Klima beszerelés és karbantartás
Klímaberendezések beszerelése során klímaszerelőink a legnagyobb gondossággal járnak el, kedvezve a bútorok védelmével, a szakszerű munkavégzésen keresztül, egészen a klíma beszerelését követő takarításig.
Tovább
A klíma karbantartása A klíma karbantartása
A klímaberendezések működésük során igen nagy mennyiségű szennyeződést szívhatnak magukba. Belső egységeikben szűrők és ionizátorok találhatók melyeknek szerepe a különféle szennyeződések, pollenek, házi por és atkák kiszűrése a levegő tisztaságának megőrzése céljából.
Tovább
Hol vásároljunk klímaberendezést? Hol vásároljunk klímaberendezést?
A webáruházak egyre inkább kezdik elfoglalni a piacot és a kényelmes otthonról rendelés és a termékek házhoz szállítása egyre inkább arra ösztönzi az embereket, hogy ez a módszer mellett döntsenek.
Tovább
Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.